| data wydania: | 18 września 2014 |
|---|---|
| dane szczegółowe: | ZOBACZ WIĘCEJ |
Dzięki doktorowi Fuhrmanowi i zdrowym wyborom żywieniowym pokonasz swoje zachcianki i uzależnienia pokarmowe, a twój organizm po prostu rozkwitnie. Uważaj jednak na skutki uboczne... Twoje choroby się cofną, bóle głowy, alergie i nadciśnienie po prostu miną, a Ty poczujesz się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej!
Znajdziesz tutaj opis autorskiego systemu oceniania żywności – ANDI, trzech poziomów planowania posiłków oraz 150 inspirujących przepisów. Podejmij wyzwanie i wprowadzaj zmiany stopniowo lub od razu przejdź do fazy trzeciej, by zmaksymalizować spadek wagi i zoptymalizować terapeutyczne skutki najzdrowszego sposobu odżywiania.
Dr Joel Fuhrman jest lekarzem medycyny rodzinnej, ekspertem żywieniowym i dyrektorem badań w Nutritional Research Foundation. Specjalizuje się w profilaktyce zdrowotnej oraz cofaniu procesów chorobowych za pomocą metod żywieniowych i naturalnych. Jest autorem licznych książek, między innymi Trzy kroki do zdrowia, Jeść, by żyć oraz Superodporność.
| Liczba stron: | 352 |
|---|---|
| Format: | 158 x 240 mm |
| Oprawa: | miękka |
| ISBN: | 978-83-7579-329-1 |
| Data wydania: | 18 września 2014 |
| Tłumacz: | Ewa Kleszcz |